Eerste blogbericht

Mijn eerste blog,

wat super opgewonden ben ik zeg dat ik een eigen blog kan publiceren.Ik heet iedereen welkom op deze site en mijn lange wens is in vervulling gegaan.Waarom een eigen blog?

Ik wil een tegenwicht geven aan de sombere berichtgeving in het wereldnieuws die ons dagelijks bereikt.Er gebeuren ook positieve dingen in de wereld en die wil ik er uitlichten en benadrukken.Door een positieve kijk op de wereld te geven wil ik een stukje geluk de wereld inbrengen en misschien mensen gelukkiger laten voelen door de positieve zaken voorop te stellen en dan pas de negatieve.Door de zaken zo te benaderen kan je volgens mij ook je gezondheid bevorderen en dat is pure winst volgens mij.Wie wilt dit niet?

Ik was op zoek naar een bijdrage om de wereld een stukje mooier en positiever te maken en ik denk dat dit een aardig begin is om mijn kijk op de wereld de eter in te slingeren.De techniek is er dus laten wij er gebruik van maken ..

Ik ga op zoek naar positieve zaken in de wereld en moet niet moeilijk zijn volgens mij met kerstmis.

Ik wens iedereen fijne en gezegende kerstdagen toe en laten wij even stilstaan in wat wij hebben en niet wat wij niet hebben.

Is er vrede in jouw stad dan is er al een hoop gewonnen.

Gezegende Kersdagen iedereen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s